+32 (0)3 535 20 00 | FAQ’s | info@persempre.be

Thermo kachels

- Index -

 

Verwarming en sanitair water

Met de thermo pelletkachels beschikt u over alle warmte die u wil. Deze kachels, die praktisch en efficiënt zijn, vormen de perfecte combinatie van comfort en besparing. De speciale warmtewisselaars van staal geven de warmte af aan het water van de verwarmings- en tapwaterinstallatie in uw woning en verzekeren u op die manier van de ideale omstandigheden ivm met uw welzijn.

Warm water en maximaal comfort

De thermo pelletkachel kan de primaire installatie voor de verwarming en voor de productie van sanitair warm water vormen, maar kan ook geïntegreerd worden in het traditionele warm waterproductiesysteem of vloerverwarmingssysteem. De kachel kan ook samen met een zonne-energiesysteem functioneren.

Aansluitbaar op de kamerthermostaat

De kachel kan op de kamerthermostaat van de verwarmingsinstallatie worden aangesloten. Voor maximaal gebruiksgemak.

Maximale functionaliteit en aanzienlijke besparing

De thermokachel is uitgerust met een multifunctioneel digitaal display om de werking, het vermogensniveau en de watertemperatuur te beheren. De kachel beschikt eveneens over een klokthermostaat voor een programmering met twee tijdszones per dag.

Dubbele werkingsmodus

De kachel kan zowel in handmatige als in automatische modus functioneren. In het eerste geval wordt het vermogensniveau en de gewenste watertemperatuur rechtstreeks ingesteld. In de automatische modus zal, als de watertemperatuur wordt ingesteld, de elektronica het vermogensniveau beheren.