+32 (0)3 535 20 00 | FAQ’s | info@persempre.be

Voel het verschil

De kachels van Piazzetta verzekeren u van een absoluut comfort. Ze zijn efficiënt en in staat om een unieke sfeer rond het vuur te scheppen. De kachels vergen een minimum aan onderhoud en bieden tegelijkertijd zulke duidelijke voordelen dat zij het verschil maken.

.

Multifuoco system:
exclusieve technologie, gelijkmatig verspreide warmte.

Multifuoco system: exclusieve technologie, gelijkmatig verspreide warmte. 

Het multifuoco system is een exclusieve technologische toepassing die ideaal comfort en een constante temperatuur biedt. Dit is het unieke geforceerde ventilatiesysteem dat ontwikkeld en gepatenteerd is door de technici van de afdeling ‚Onderzoek en ontwikkeling’ van Piazzetta. Het systeem is ook wetenschappelijk getest door de onderzoekers van het Instituut voor Technische Natuurkunde van de Universiteit van Padua. Met het multifuoco system kan u één of meerdere ruimtes gelijkmatig verwarmen, van vloer tot plafond.

Multifuoco system: comfort en welzijn.

De werking van het multifuoco system is een ware doorbraak. Het is een volledig innovatief systeem ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen, dankzij het vermogen ervan om de warmte in de hele ruimte gelijk te verdelen, zonder hinderlijke temperatuurverschillen tussen vloer en plafond.

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen waarbij de warme lucht van nature de neiging heeft om naar het plafond te stijgen en de koude lucht op de grond blijft, zorgt het multifuoco system ervoor dat de warme lucht circuleert en van beneden naar boven stroomt. Het systeem voorkomt dus dat de warme lucht boven bij het plafond blijft hangen. Het multifuoco system verhit de lucht die van bovenaf in de kachel stroomt en blaast de warme lucht er vervolgens langs het rooster aan de onderkant uit. Zo wordt de geproduceerde warmte in de hele ruimte gelijk verdeeld.

multifuoco system: verwarming voor het hele huis.

Het multifuoco system kan, dankzij een eenvoudige kanalisatie, een complete verwarmingsinstallatie voor uw hele huis vormen. U kunt de warmte luchtstroom ook naar verder gelegen ruimtes of andere verdiepingen leiden met de zekerheid dat u altijd hetzelfde comfort geniet als in de ruimte waar de kachel is geplaatst.

multifuoco system: kanaliseren tot 10 m.

Het kanaliseringssysteem biedt de mogelijkheid om de warme lucht tot 10m ver te leiden, via flexibele leidingen met beperkte diameter (75 mm), die op passende wijze geïsoleerd kunnen worden en die makkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

multifuoco system: mulitfunctionele afstandsbediening.

Een handige afstandsbediening met Multicomfort functie maakt het mogelijk om de gewenste temperatuur te regelen in de ruimte waar de kachel geïnstalleerd is of in de aangrenzende vertrekken. De afstandsbediening met LCD scherm vervult ook de functie van klokthermostaat met week-, dag- en weekendprogrammering.