+32 (0)3 535 20 00 | FAQ’s | info@persempre.be

Gruppo Piazzetta – een geschiedenis van brandende passie.

Sinds meer dan 50 jaar is het steeds ons doel geweest om kwaliteit en design te combineren in innovatieve verwarmingsoplossingen die uw huis ook decoreren.

Onze geschiedenis is gebaseerd op onderzoek, innovatie en technische expertise, gecombineerd met meesterlijk vakmanschap. Een geschiedenis waarbij aandacht en respect voor onze klanten en het milieu, het kostbare goed dat ons omringt, hoog in ons vaandel staan.

Tegenwoordig omvat ons assortiment zowel open haarden, als hout-, pellet- en gaskachels, waaruit u uw optimale keuze kunt maken van talloze esthetische en functionele oplossingen, met inbegrip van op maat gemaakte opties.

Het was een belangrijke stap voor ons om, binnen ons bedrijf, één van de grootste maiolica-assortimenten te beginnen produceren, wat ons vandaag in staat stelt om exclusieve producten te ontwikkelen, met aangepaste afwerkingen en decoraties.

Gruppo Piazzetta, een bedrijf dat zich altijd in de voorste gelederen bevindt.

Ervaring en know-how

In een bedrijfsruimte van 65 duizend m2 zijn de directie, de afdeling onderzoek en ontwikkeling, de laboratoria, de productie, de commerciële afdeling en de administratie bij elkaar gehuisvest.
De reden hiervoor is dat voor Piazzetta mensen het kostbaarste goed zijn, aangezien zij een belangrijke rol spelen bij de constante ontwikkeling en groei van het bedrijf.
Piazzetta is een bedrijf met meer dan 50 jaar geschiedenis, dat een geavanceerde en exclusieve know-how benut om elke dag bijzonder betrouwbare kwaliteitsproducten te garanderen.

Organisatie en service, de waarde van betrouwbaarheid.

Een flexibel en goed georganiseerd bedrijf dat in staat is om nauwkeurige, stipte en concrete antwoorden te geven. Op een markt die constant in ontwikkeling is, met klanten die steeds oplettender en veeleisender worden, is Piazzetta het juiste antwoord als het op vakkundigheid en veiligheid aankomt.

Onderzoek en technologie, superieure kwaliteit.

De producten van Piazzetta hebben een technologische ziel die grote functionaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie waarborgt. In onze laboratoria wordt met nieuwe methodes geëxperimenteerd om steeds betere prestaties te kunnen bereiken. Dankzij deze constante inzet kunnen wij technologisch hoogstaande verwarmingsoplossingen creëren om op een absoluut veilige manier maximaal comfort te verzekeren.

Certificaten

Het zoeken naar innovatieve oplossingen heeft ons bedrijf geleid tot een aantal van de internationale patenten die zijn uitgegroeid tot de exclusieve kenmerken van onze producten.

Piazzetta biedt maximale kwaliteit met inachtneming van de eisen en de testmethoden die voorgeschreven worden door de Europese normen EN13229, EN 13240, EN 12815 en EN 14785. Het is het eerste Italiaanse bedrijf in de branche dat de DIN Plus certificering heeft verkregen. Daar komt ook de Zwitserse VKF certificering nog bij voor wat betreft de werkingsveiligheid van de verwarmingstoestellen vanuit het opzicht van de brandveiligheid. Behalve de certificering van haar producten beschikt Piazzetta sinds 2004 ook over de certificering van haar Kwaliteitsbeheersysteem volgens de norm UNI en ISO 9001:2008.