+32 (0)3 535 20 00 | FAQ’s | info@persempre.be

Garantie Easy Life

De geruststelling waar u naar verlangt.

Door een product van Piazzetta te kopen, komt u in een wereld terecht die bestaat uit zekerheden en garanties. Een wereld waarin u een antwoord krijgt op al uw behoeften.  Elke Piazzetta  kachel wordt gedekt door de standaard Europese garantie van 2 jaar.

Piazzetta biedt u echter meer. Door uw kachel te registreren, maakt u aanspraak op een gratis verlengde garantie van 6 maanden bovenop de bestaande garantie van 2 jaar.

Ga hiervoor naar de rubriek : registreer uw kachel.

5 jaar productgarantie.

Het „hart” van de Piazzetta kachels, de branderkamers, zijn gedekt door 5 jaar garantie; een periode waarin u zich nergens om hoeft te bekommeren. U hoeft enkel maar te genieten van de warmte en het aangename zicht op het vlammenspel. De inzet waarmee onze onderzoekers zich dagelijks wijden aan het ontwikkelen van nieuwe verwarmingsoplossingen, is gefocust op de optimale verhouding tussen prestatie, veiligheid en constructieve degelijkheid. Dit zijn waarden die voor heel uw gezin een duurzame en ware geruststelling zijn.

10 jaar beschikbaarheid van originele reserveonderdelen.

Onze ervaring stelt ons in staat dagelijks voor u klaar te staan. Piazzetta garandeert dat de betreffende reserve onderdelen 10 jaar na aankoop beschikbaar blijven, een zekerheid die alleen een groot merk u kan bieden.