+32 (0)3 535 20 00 | FAQ’s | info@persempre.be

Pelletbranders

- Index -

 

Hoogperformante structuur

De hoogperformante structuur zorgt voor een uitstekende thermische efficiëntie. De vuurhaard werd namelijk ontworpen met aanzienlijk dikke wanden, specifiek om een hoog niveau van warmtewisseling en duurzaamheid te garanderen. De ketel is volledig geïsoleerd om de warmte-wisseling te optimaliseren en een eventueel verlies van warmte te elimineren.

Handmatige bediening van de reinigers

Het schoonmaken van de ketel vereist slechts een eenvoudige handmatige bediening van buiten het systeem, zonder dat u hiervoor enige onderdelen dient te verwijderen. Een simpele druk op een knop start de reinigers op die zullen beginnen draaien in de warmtewisselaar.

Elektronisch gestuurde circulatiepomp 

De standaard zeer efficiënte, elektronische gestuurde circulatiepomp, zorgt voor een maximale flexibiliteit bij de installatie.
Wanneer het systeem uitgeschakeld is, maar nog aangesloten op het stroomnet, komt het automatisch 1 keer per week in werking om verstoppingen te voorkomen. Het lager energieverbruik van de circulatiepomp betekent dat deze reeds voldoet aan de nieuwe normen die in 2020 worden ingevoerd.